Val in Love in Lansingerland

Trouwen in Lansingerland

Ga je voor het mega moderne gemeentehuis en plan je je feest ergens anders of ga je voor de buitenlucht op het landgoed Vidaa waarbij je de hele dag op een locatie beleeft? Of wil je aankomen via het water met een kano of juist een sloep? Hieronder een greep uit de officiële trouwlocaties van Gemeente Lansingerland (Bergschenhoek, Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs), waar dit allemaal mogelijk is:

Romantisch Vidaa

Vidaa staat voor leven in balans. Met het sprookjesachtige eiland, de mooie aangelegde tuinen, bruggetjes en natuur biedt Vidaa een omgeving die romantisch en sfeervol is. Op Landgoed Vidaa, ook wel bekend als Landgoed Artihove, kun je kiezen voor verschillende trouwlocaties. Het beschikt naast het super gave eiland dat je met een pontje of een houten brug kunt betreden, ook over een modern terras en diverse plekken en binnenplaatsen met prieeltjes, omringd door bos en aan het water. Kortom, een betoverende locatie voor een sprookjesachtige dag.

Stoer Outdoor Valley

Voor de echte buitenmensen is Outdoor Valley een perfecte plek om in het huwelijksbootje te stappen. Kom aan in een kano of klim samen naar de top van de ruim 34 meter hoge Monte Cervino. De verschillende buitenlocaties van Outdoor Valley lenen zich uitstekend voor een ceremonie, receptie, diner en feestavond en kunnen naar wens samengesteld worden. Of je nu kiest voor een intieme bruiloft met een diner aan een lange tafel en knetterend kampvuur of een actieve dag met een knallend festival inclusief DJ, Outdoor Valley leent zich hier perfect voor.

Aan de Rotte bij Retraiterie Rottermeren

Het kabbelende water aan je voeten, de kids in een roeibootje op de Rotte en de gasten genietend van een mediterraan buffet of terrasbarbecue. Een meer winters thema kan ook met vuurkorven op het terras, glühwein en warme gerechten. Met een directe ligging aan de Rottemeren kun je hier in een romantische sfeer in het huwelijksbootje stappen.

 

 

Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan doen om er een onvergetelijke dag van te maken?

Neem contact op