Over Valery

… En toen was mijn droom werkelijkheid! Doen wat je altijd al het liefst wilde doen en waar je ook goed in bent. Hoe gaaf is het dat je in dit beroep mee kan helpen om dromen van anderen waar te maken! Ik heb de afgelopen jaren verschillende paren geholpen bij het organiseren en helpen uitvoeren van de mooiste dag van hun leven.

Het begon jaren geleden vanuit natuurlijk enthousiasme, zo hielp ik veel vrienden en familieleden bij hun grote dag. Via via kreeg ik steeds vaker verzoekjes voor kleine en grote opdrachten: van advies op het gebied van make-up en haardracht tot het organiseren van een complete bruiloft. Ik merkte dat dit mij dit veel plezier en energie geeft, ook waren de mensen erg blij met mijn betrokkenheid en ideeën. Omdat steeds meer bruidsparen mij wisten te vinden, begon dit een regelmatige invulling te geven aan mijn avonden en weekenden. Dit deed ik de laatste jaren naast mijn werk in het onderwijs. Uiteindelijk besloot ik hier serieus werk van te maken en werd ValinLove een feit.

Bij het organiseren van bruiloften heb ik veel contacten opgedaan in het bruidsnetwerk. Mensen en bedrijven waar ik fijne ervaringen mee heb. Mijn netwerk kan ik inzetten, maar ik vind het ook altijd leuk om nieuwe ervaringen op te doen en mensen te leren kennen! Ook hierin zijn jullie wensen bepalend. Ik ben een energiek persoon die houdt van een uitdaging. Ik ben creatief, denk graag met je mee en ik ben eerlijk. Ook ben ik goed in het echt luisteren: jullie gevoel en wensen zijn leidend, de bruiloft draait om jullie!

Over Maxime

Maxime Hoek - Val in LoveBij de organisatie van een bruiloft komt veel kijken. En als je dan als ceremoniemeester werkt, de verantwoordelijkheden hebt voor haar en make-up en ook nog eens het bruidspaar mag trouwen, tja, dan kom je soms wel handen tekort. Vandaar dat Valery mij een paar jaar terug vroeg of ik haar wilde assisteren tijdens een bruiloft. Ik was op slag verliefd.

Wat een eer om te kunnen helpen op zo’n bijzondere dag. Ik vind het heerlijk om de kleine extraatjes te kunnen regelen, een extra paar handen of ogen te zijn en er daarmee voor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Valery en ik hebben aan één blik genoeg en we hebben allebei een kritisch oog en een groot oplossend vermogen. Dat maakt de samenwerking eigenlijk altijd een groot feest; net als het mogen werken op jullie mooiste dag.

Partners in Love

De afgelopen jaren heb ik verschillende leveranciers en partijen leren kennen in het bruiloft wereldje. Met de volgende partijen heb ik fijn samengewerkt en goede ervaringen mee:

 

      

             PrentSetters      Hospitality Masters

White Wedding Chairs   Je Grote Dag

Wil je meer weten over wat ik voor jullie kan doen om er een onvergetelijke dag van te maken?

Neem contact op